لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1398 (2019)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1398 کلا 119 مقاله شامل 20 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 40 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۵۹ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 119 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1398 (2019)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2019Mohammad MolaveisiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2019Mahboobe Sarabi JamabDepartment of Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, iran.,انگلیسی
-
2019Elham HasanvandDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2019Mozhdeh SarrafDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) PO Box, 91895-157.356, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2019Asma VerdianDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2019Seyyed Mohammad Reza MousaviDepartment of Food Processing Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) Mashhad Iran.,انگلیسی
-
2019Asma VerdianDepartment of food safety and quality control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran. Electronic address: a.verdian@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2019Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2019Fetemeh ZendeboodiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2019Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran. Electronic address: j.feizy@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2019Abbas AbedfarResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Hassan RezaeiniaResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Marieh MardaniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Mahboobe Sarabi-JamabResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Biotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Ali AlehosseiniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Ali AlehosseiniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Behrouz GhoraniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Mohsen DabestaniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Ali FaezianResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Machinery design, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Seyyed Mohammad Reza MousaviResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Nasim AdibpourResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Elham HasanvandResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Asma VerdianResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Ali AlehosseiniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Mahboobe Sarabi-JamabResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Biotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Asma VerdianResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Asma VerdianResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Mohsen DabestaniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Bi Bi Marzieh Razavizadehانگلیسی
-
2019Seyyed Mohammad Reza MousaviResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2019Yeganehzadانگلیسی
-
2019Hoda Khalesiانگلیسی
-
2019Mostafaviانگلیسی
-
2019Razieh Niazmandانگلیسی
-
2019Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2019Ali AlehosseiniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019BostanResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Behrouz GhoraniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Zahra AhmadianResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Mohammad MolaveisiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Abbas AbedfarResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran. Electronic address: r.niazmand@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2019Fatemeh Zendeboodiانگلیسی
-
2019Mozhdeh SarrafResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Marjan ForoughiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
Mechanical properties and swelling behavior of acrylamide hydrogels using montmorillonite and kaolinite as clays2019Zahra NazariResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Kobra RezaeeResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Nasim AdibpourResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2019Abbas AbedfarDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2019Behrouz GhoraniDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), km 12 Mashhad-Quchan Highway, P. O. Box: 91895/157/356, Mashhad, Iran.. Electronic address: b.ghorani@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2019Maryam KiumarsiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box 91735-147, Mashhad, Iran; University of Vienna, Department of Nutritional Sciences, Faculty of Life Sciences, Althanstraβe 14, A-1090 Vienna, Austria.,انگلیسی
-
2019Hoda KhalesiDepartment of Food Science and Engineering, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai 200240, China; Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2019Ali RafeDepartment of Food Processing Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) Mashhad Iran.,انگلیسی
-
2019Morteza MohammadiFood Processing Department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی