لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1404
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1404 کلا 7 مقاله شامل 0 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 7 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۰ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.

-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 7 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1404
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1404Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1404پریسا مردانیگروه نانوتکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1404مریم داوطلبگروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1404سارا ناجی طبسیگروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1404Arash DaraDepartment of Green Technologies in Food Production and Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, I.R. IRANژورنالی
-
1404Mostafa Shahidi NighabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, I.R. IRANژورنالی
-
1404رسول کدخداییگروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد، مشهد، ایرانژورنالی