لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه آموزش عالی تجن در سال 1394
پژوهشگران موسسه آموزش عالی تجن در سال 1394 کلا 26 مقاله شامل 25 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 1 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۰ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه آموزش عالی تجن
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه آموزش عالی تجن شامل 26 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه آموزش عالی تجن در سال 1394
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1394محبوبه کارشناسدانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، گرایش تکنولوژی مواد غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهر، مازندران،ایرانکنفرانسی
-
1394سارینه نادری علمداردهیکارشناسی مهندسی صنایع- صنایع، موسسه آموزش عالی تجن قائمشهر، ایرانکنفرانسی
-
1394محبوبه کارشناسدانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهر، مازندران، ایرانکنفرانسی
-
1394محبوبه کارشناسدانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهر، مازندران، ایرانکنفرانسی
-
1394محبوبه کارشناسدانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهر، مازندران، ایرانکنفرانسی
-
1394میترا پابندهدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ،موسسه آموزش عالی تجن قائمشهرکنفرانسی
-
1394میترا پابندهدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ،موسسه آموزش عالی تجن قائمشهرکنفرانسی
-
1394سید محسن دانش پژوهکارشناس ارشد مدیریت دولتی، موسسه آموزش عالی تجن قائمشهرکنفرانسی
-
1394محبوبه کارشناسدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی موسسه ی آموزش عالی تجن قائمشهرکنفرانسی
-
1394زهرا جباری چاریدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهر، ایرانکنفرانسی
-
1394پگاه کالیراددانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهرکنفرانسی
-
1394پگاه کالیراددانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهرکنفرانسی
-
1394زهرا ابراهیمیدانشجوی کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجنکنفرانسی
-
1394زهرا ابراهیمیدانشجوی کارشناسی ارشدگروه علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائم شهرکنفرانسی
-
1394زهرا جباری چاریدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائم شهر، ایرانکنفرانسی
-
1394زهرا جباری چاریدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائم شهر، ایرانکنفرانسی
-
1394محبوبه کارشناسدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، گرایش تکنولوژی موادغذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائم شهرکنفرانسی
-
1394محمد پورعسگریدانشجوی کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی موسسه آموزش عالی تجن.کنفرانسی
-
1394محمد پورعسگریدانشجوی کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی موسسه آموزش عالی تجن.کنفرانسی
-
1394راضیه نظرعباسیدانشجوی کارشناسی ارشد ، تکنولوژی مواد غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهرکنفرانسی
-
1394راضیه نظرعباسیدانشجوی کارشناسیارشد ، تکنولوژی مواد غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهرکنفرانسی
-
1394الهام غلام زاده فیروزجاییگروه مهندسی و علوم صنایع غذایی ، موسسه غیرانتفاعی آموزش عالی تجن، قائمشهر، ایرانکنفرانسی
-
1394الهام غلام زاده فیروزجاییگروه مهندسی و علوم صنایع غذایی ، موسسه غیرانتفاعی آموزش عالی تجن، قائمشهر، ایرانکنفرانسی
-
1394سیدمفید قدس مفیدیدانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائم شهر، ایرانکنفرانسی
-
1394مریم شاهپوریدانشجوی کارشناسی علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجنکنفرانسی
-
1394Shabnam Hamzeمربی، گروه علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی تجن، قائمشهرژورنالی