آرم موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نوع مرکز: دانشگاه دولتی

استان: خراسان رضوى

شهر: مشهد

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1385 تاسیس شده است. در حال حاضر 50 دانشجو و 42 استاد در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.بر اساس تحلیلهای انجام شده این مرکز تاکنون 302 مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر نموده است.موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صاحب امتیاز و ناشر 1 مجله تخصصی است و تا کنون 1 همایش توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شده است. علاوه بر این تاکنون 261 مقاله معتبر بین المللی نیز از این مرکز استخراج شده است. اطلاعات و آمار دقیقتر از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را می توانید در زیر مشاهده نمایید.در سال 1397 پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بیشترین مقالات خود را با کلیدواژه های «زعفران» و «نان» منتشر نموده اند.

کل مقالات داخلی
302
کل مقالات ISI
261 مقاله
کل مجلات
1 ژورنال
کل کنفرانسها
1 همایش
کل دانشجویان
50 نفر
کل اساتید
42 نفر
مساحت (مترمربع)
وارد نشده است
طرح های پژوهشی
به زودی
کارآفرینی و نوآوری
به زودی

رتبه‌ موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نمودار مقابل رتبه (Rank) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را بر اساس معیار تولید مقالات علمی در سالهای مختلف نمایش می دهد. رتبه "یک" به مرکز علمی دارای بالاترین تعداد تولیدات علمی (مقالات کنفرانسی و ژورنالی) اختصاص می یابد و سایر مراکز در رتبه های پایین تر قرار میگیرند. تعداد مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در نمودار پایین در طی سالهای مختلف نمایش داده شده است. هر مرکز دارای دو رتبه است که نسبت که مراکز همرده و همچنین نسبت به کل مراکز علمی فعال در سطح کشور سنجیده می شود. با توجه به اینکه حجم نمایه سازی مقالات در سال 1398 نهایی نمی باشد، رتبه بندی تا یک سال قبل تعیین می شود. کلیه نمودارهای این پایگاه به روز بوده و با نمایه سازی هر مقاله جدید، تاثیر آن در نمودارها به صورت لحظه ای نمایش داده می شود.

مقالات داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تاکنون 302 مقاله در همایشها و نشریات داخلی منتشر نموده است. که از این تعداد 52 مقاله ژورنالی و 250 مقاله کنفرانسی می باشد. نمودار مقابل تعداد سالانه مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را به تفکیک مقالات ژورنالی و کنفرانسی نمایش می دهد.
در لیست زیر تعدادی از آخرین مقالات نمایه شده از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نمایش داده می شود. که از طریق لیست سالانه می توانید به کل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دسترسی داشته باشید.

لیست مقالات داخلی
نمودار مقالات بین‌المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

بر اساس داده های استخراج شده از پایگاه اسکوپوس و پابمد، تاکنون 261 مقاله توسط پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در این نمایه سازهای بین المللی ثبت شده است. نمودار روبرو آمار سالانه مقالات بین المللی منتشر شده توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را نمایش می دهد.
با استفاده از لیست سالانه زیر، می توانید به صورت کامل لیست مقالات هر ساله را مشاهده نمایید.

لیست مقالات بین‌المللی
همایش‌ها و کنفرانس‌های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

برگزاری رویدادها و همایشهای علمی، یکی از معیارهای اصلی بررسی جایگاه و سطح فعالیت هر مرکز علمی است. نمودار روبرو تعداد همایشها و کنفرانسهای برگزار شده توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را نمایش می دهد.
بر اساس داده های ثبت شده در پایگاه همایشهای ایران تاکنون 1 همایش توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شده است. لیست همه همایشها

  • اولين كنفرانس بين المللي صمغ هاي بومي و كاربرد آن در صنعت غذا

    اولين كنفرانس بين المللي صمغ هاي بومي و كاربرد آن در صنعت غذا

    مشاهده جزئیات
ژورنال‌ها و نشریات علمی

نشریات و مجلات علمی تخصصی که در دانشگاهها به چاپ می رسند، یکی از معتبرترین منابع برای نشر آخرین دستاوردهای علمی هستند. بر اساس داده های ثبت شده در پایگاه مرجع مجلات ایران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ناشر 1 ژورنال علمی معتبر است.
نمودار روبرو تعداد شماره های ژورنالهای موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی که در پایگاه سیویلیکا نمایه شده و مورد تحلیل علم سنجی قرار گرفته اند را نمایش می دهد.

لیست همه نشریات
همکاران استراتژیک

بر اساس تحلیل داده های هم پژوهشی مقالات منتشر شده توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در کنفرانسها و نشریات داخلی، تاکنون این مرکز 252 مقاله مشترک با 45 مرکز علمی داشته است.
تمام مقالات نمایه شده در پایگاه سیویلیکا تجزیه و تحلیل شده و پس از اختصاص نویسندگان مقالات به مراکز دانشگاهی و پژوهشی، ارتباط بین نویسندگان مقالات تحلیل می شود. ما می دانیم که پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با کدام دانشگاهها و مراکز علمی همکاری تخصصی داشته اند که نتیجه آن تولید محتوای علمی در قالب مقاله بوده است.

موضوعات مهم پژوهشی

کلیه مقالات هر مرکز علمی تحلیل محتوایی می شوند. بر اساس تحلیلهای انجام شده در سال 1397 محورهای اصلی مقالات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به صورت نمودار مقابل بوده است. این کلید واژه ها بیشترین کاربرد را در کل مقالات تولیدی امسال این مرکز داشته اند. تحلیل محتوایی مقالات علمی یک مرکز نشان دهنده جهت اصلی تحقیقات پژوهشی در آن مرکز است و به سیاستگذاران پژوهشی کمک میکند تا برای سالهای آتی برنامه ریزی نمایند.
یعنی دغدغه اصلی محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1397 موضوع زعفران و نان می باشد.

موضوعات داغ پژوهشی

بر اساس تحلیلهای محتوایی صورت گرفته بر روی مقالات تولیدی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1397 موضوعات و کلیدواژه های زیر بیشتر مورد توجه پژوهشگران و محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بوده است.

اعضای هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
    تاکنون هیچ عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در پایگاه سیویلیکا صفحه تخصصی ایجاد نکرده است. با ایجاد صفحه تخصصی به صورت خودکار در این صفحه نمایش داده می شود.

اعضای هیات علمی که در پایگاه سیویلیکا صفحه رزومه علمی دارند، به صورت خودکار در صفحه دانشگاه نمایش داده می شوند. شما هم می توانید هم اکنون علاوه بر ایجاد صفحه رزومه تخصصی خود در سیویلیکا، در صفحه دانشگاه خود در یونیرف نمایش داده شوید.

دانشجویان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
    تاکنون هیچ یک از دانشجویان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در پایگاه سیویلیکا صفحه تخصصی ایجاد نکرده است. با ایجاد صفحه تخصصی به صورت خودکار در این صفحه نمایش داده می شود.
ارتباط با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نام مرکز: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نوع مرکز: دانشگاه دولتی استان: خراسان رضوى شهر: مشهد آدرس: کیلومتر 12 بزرگراه آسیایی مسیر جاده مشهد / قوچان-صندوق پستی : 91895/157/356 وبسایت دانشگاه: https://www.rifst.ac.ir شماره تلفن: 051- 35425330 شماره فکس: 051- 35425406
پایگاه مرجع دانشگاههای ایران

همه حقوق برای پایگاه مرجع دانشگاههای ایران محفوظ است - پایگاه مرجع دانشگاههای ایران